A Magyar Színház művészei teszik széppé az adventet

Advent utolsó hétvégéjén, immár hagyományosan szombaton és vasárnap 15:00-17:00 óra között találkozhatnak ismét színészeinkkel. Szombaton Simon András, Szatmári Attila, Jegercsik Csaba és Tóth Sándor, vasárnap pedig Tóth Éva és Tahi József valamint a Coincidance Táncegyüttes táncosai várják az érdeklődőket ajándéktippel, lelki tanácsadással és ír sztepptánccal.

Az ünnep közeledtével lelkünk tele várakozással, örömmel. Érezzük a fenyő illatát, a narancsét, a szegfűszegét vagy a vaníliáét. Egy közülük mindig visszahozza gyermekkorunk boldogságát. A karácsonyi készülődés elsősorban a lélek készülődése, de mindeközben tennivalókkal teli időszak is. Barátokkal, rokonokkal kívánunk találkozni az ünnep előtti napokban és az ünnepen. Ajándékozni szeretnénk. Mi ebben segítünk. Keresse a Bazilika mellett a Pesti Magyar Színház jegyértékesítő pontját, ahol személyre szabott ötletekkel, ajándéktippekkel várjuk.

A zimankós, téli szombaton lovagok, fajszok és miabigyóiak (vagyis Balatónia lakói) segítenek eligazodni az előadásaink között. És hogy kik ők? A Rév Fülöp előadás kiváló színészei: Simon András, Szatmári Attila, Jegercsik Csaba és Tóth Sándor. A vasárnap a szereteté: Tóth Éva és Tahi József színművészek segítenek lelkünk lecsendesítésében az ünnep előtt. A Coincidance táncosai pedig ízelítőt adnak, milyen egy fergeteges ír szteppshow.

Vásárra szabott hétvégi kedvezmények 15:00-17:00 óra között:
Szombaton – 20% kedvezmény a Rév Fülöp című előadásra
Vasárnap – 20% kedvezmény A konyha és a Chioggiai csetepaté című előadásokra. Valamint a Coincidance Táncegyüttes vendégprodukcióra, a Széttáncolt cipellőkre és a Merlinre.

Múlt héten így népszerűsítették az előadásainkat a Magyar Színház művészei

GáspárKata_Szücsi_PavletitsBéla
Gáspár Kata, Pavletits Béla és Szűcs Sándor
ÁgostonPéter_FillárIstván_TakácsGéza
Ágoston Péter, Fillár István és Takács Géza