A tömeg a kétszeresére nőtt a Magyar Színház előadása alatt

akadémisták_PPElső alkalommal vett részt a Pozsonyi Pikniken a Magyar Színház. A lelkesedésük nagy volt, a sikerük zajos – persze ehhez az is kellett, hogy a kollégák alaposan odategyék magukat.

A Magyar Színház társulata délelőtt 11:00-kor állt színpadra. Andrádi Zsanett és Pavletits Béla a VAN AKI FORRÓN SZERETI két slágerét énekelte el, majd Mahó Andrea egy dalt a készülő VALAHOL EURÓPÁBAN musicalből, végül A MUZSIKA HANGJA főszereplői, Trapp kapitány (Fillár István) és családja aratott sikert – a nézők vastapssal, a kollégák lelkes hujjogással kísérték a a dalokat. A siker látványos volt – az előadás szuggesztivitását jellemezte, hogy a Radnóti utcai színpad előtt álldogáló tömeg a kétszeresére nőtt, mire az utolsó dallamok felcsendültek a Magyar Színház előadásában.

Az énektudáson túl még egy erősségét felmutatta a színház: a 20 perces fellépést Takács Erika jeltolmácsolással kísérte. Nem kis teljesítmény volt ez, hiszen a A muzsika hangját Vörös Zsolt szokta tolmácsolni – de a beugrás remekül sikerült, a közönség betekintést kaphatott arról, milyen egy hallássérültek számára akadálymentesített előadás.

A Magyar Színház standján jelmezbe öltözött értékesítő kollégák fogadták a nézőket, a sátor előtt egymást váltották a színészek. A nézők találkozhattak Horváth Annával, Vecsei Lászlóval, Ruttkay Laurával, Gáspár Katával, Ágoston Péterrel, Soltész Bözsével, Gémes Antossal, Horváth Illéssel és Benkő Nórával.
A Pesti Magyar Színiakadémia hallgatói, Ács Petra, Hegyesi Szkilla, Kárpáti Barbara, Pleskó Szimonetta, jelmezben járták a színházak utcáját, és szórólapokkal csalogatták a közönséget.

A képeken láthatjátok a Magyar Színház legkedvesebb pillanatait a Pozsonyi Pikniken.