Breaking News – december 16-án duplázunk!

December 16-án újabb időpontban láthatod a SunCity – a Holnap Tali!-musicalt! 19 órától újra fesztiválozhatsz, utána pedig hatalmas karácsonyi buli veszi kezdetét a SunCity december 16-i esti előadására szóló jeggyel rendelkező nézőink számára a Magyar Színházban!

Ahogy már írtuk, a Magyar Színház történetének első popmusicalje nagy sikert hozott. Azonnal megindult a roham a jegyekért, ezért a nagy sikerre való tekintettel pótelőadást kellett kitűzni. Ezért december 16-án duplázunk: a délután 3 órai előadást követően este 7-kor újra színpadra állunk a SunCity – a Holnap Tali!-popmusicallel.

Még hogy színpadra állunk? Ugrálunk, táncolunk, pörgünk, sőt segway-ezünk! A premier óta gyakran kapjuk a nézőktől a visszajelzést: energikus előadás született. Amelynek a végéről ráadásul minden egyes alkalommal a közönség dönt: a színházban ingyenes wifivel letölthető a Holnap Tali!-app, amelyen arról lehet szavazni, melyik dal legyen a SunCity hivatalos fesztiválhimnusza. Az app letöltőlinkjei a színlapon is megtalálhatók.

Egy kis videóelőzetes – kedvcsinálónak: