Büszkeségünk: Balsai Móni, társulatunk tagja, a legjobb magyar színésznő

_DSC6497
Részlet a Holdvilág és utasa című előadásból

A Liza, a rókatündér már több rangos díjat is nyert. Legutóbb a filmhéten tarolt, A Liza, a rókatündér alkotóit 15 kategóriában jelölték, és végül 7 díjat kaptak. Balsai Móni a legjobb női főszereplő díját hozta el.

De Budapest mellett Balsai Móni Monte-Carlóban is megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat. Március első hetében 13. alkalommal rendezték meg II. Albert monacói herceg védnökségével a vígjátékok nemzetközi filmfesztiválját Monte-Carlóban. A monte-carlói filmfesztivál idei díjazottjai között olyan hírességek voltak, mint Claude Brasseur, Claudia Cardinale, Billy Zane és Andrea Bocelli.

A filmvászon megörökítette Balsai Móni játékát, de ha a néző a pillanat művészetének templomában, a színpadon is megnézné a sokoldalú színésznőt, vígjátéktól házasságdrámáig, kortárs daraboktól a gyermekelőadásokig számos előadásunkban megteheti. Válassza a Magyar Színház kínálatából a következő előadásokat: A konyha, Chioggiai csetepaté, Holdvilág és utasa, Házasságon innen, házasságon túl, Égigérő fű – és a színpadon láthatja a jelenkor legjobb magyar színésznőjét!

Forrás: nlcafe.hu, magyarszinhaz.hu