ElsoSzínházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart.

Tisztelt Közönségünk! 

 

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2023. január eleji nemvárt kazánházi karbantartás okozta kényszerszünetünk, minden igyekezetünk ellenére a vártnál tovább elhúzódik. Így színházunk 2023. január 5. és február 28. között zárva tart. A januári előadásokra megvásárolt jegyek pótlásáról a weboldalunk műsornaptárában a PÓTLÁS dokumentumban részletes tájékoztatást kaphatnak. (Jegyek-előadások - Műsornaptár - PÓTLÁS)

A mai naptól, azaz 2022. december 19-től 2022. december 22-ig az előadások dátumának sorrendjében Szervezési Irodánk munkatársai minden kedves jegyvásárlónkkal - akihez e-mailes elérhetőségünk van - a megadott elérhetőségeken értesítést küldenek az előadások pótlása kapcsán. Azon nézőinkkel, akikhez kizárólag telefonos elérhetőségeink vannak, velük 2023. január 2-ától veszik fel munkatársaink a kapcsolatot.

Köszönjük szépen támogatásukat és hogy mellettünk állnak ezekben a nehéz időkben is.

 

Köszönettel:

Pesti Magyar Színház Igazgatósága

Bővebben...

SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA A MAGYAR SZÍNHÁZBAN - 2017

2017. szeptember 16-án, szombaton immár hagyományosan, a Magyar Színház is részt vesz a Színházak Éjszakája programsorozatban. A program során interaktív bemutatót tartunk gyerekelőadásainkból, Premier Plán címmel ízelítőt adunk bemutatóinkból és a tavalyi, nagysikerű színházi mesterségek bemutatóját is megígértük nézőinknek.

Bővebben...

Nyitvatartás a nyári szünetben

A Magyar Színház Dalszínház utcai Szervezési irodája július 31. és augusztus 20. között felújítási munkálatok miatt zárva tart. Nyitás: augusztus 21-én 13 órakor.
Felújítási munkák miatt a színház jegypénztára augusztus 7. és augusztus 13. között ugyancsak zárva tart. Nyitás: augusztus 14-én 10 órakor. Megértésüket köszönjük!

A 2017/2018-as évad előadásaira a Színház jegypénztárban augusztus 14-én (hétfőn) 10 órakor kezdjük meg a jegyértékesítést. Interneten keresztül addig is elérhető jegyvásárló felületünk.
Szeretettel várjuk érdeklődésüket!

Bővebben...

Meghirdette 2017/2018-as évadát a Magyar Színház

A Magyar Színház a 2017/2018-as évadban is a műfaji sokszínűségre és a színvonalas szórakoztatásra törekszik. Az évadra tervezett bemutatói között szerepel a HOLNAP TALI sorozat musicalváltozata ugyanúgy, mint a drámairodalom klasszikusai, a RÓMEÓ ÉS JÚLIA és az ÁRMÁNY ÉS SZERELEM, de az igaz történeten alapuló NAPTÁRLÁNYOK is, amely elmeséli, miért vállal néhány tisztes korú hölgy erotikus fotózást egy fontos közös ügyért.

A bemutatók és a műsoron maradó darabok teljes listáját itt találja.

 

Bővebben...

Belemenős, bátor színésznők - Naptárlányok ősztől a Magyar Színházban

Anglia nagyjából mértani közepén található Rylstone kisváros. Ott éltek és még élnek is azok a nők, akik 1999-ben összefogtak, hogy özvegyen maradt barátnőjük ötletét megvalósítsák. Egy megfelelő kanapét akartak vásárolni a helyi kórháznak, amelyben elüldögélhetnek azok a családtagok, akik kemoterápiás kezelésre kísérik a rokonukat. Annie, Chris és a többiek – a helyi nőegylet tagjai – soha nem látott üzleti és világsikert arattak a saját egyleti naptárukkal, amelyben ők maguk pózoltak. Mégpedig meztelenül! A történetüket meséli el a NAPTÁRLÁNYOK.

Hegyi Barbara, Igó Éva, Tóth Enikő, Udvarias Anna, Bede-Fazekas Annamária, Benkő Nóra, Soltész Bözse, továbbá Dániel Vali, Tóth Éva és Gáspár Kata – ez a Naptárlányok női csapata a Magyar Színházban. A férfiak Tahi József, Bede-Fazekas Szabolcs, Pavletits Béla, Szatmári Attila, Ágoston Péter.

Bővebben...


Évadzáró társulati ülés a Magyar Színházban

A Pesti Magyar Színház megtartotta évadzáró társulati ülését. Zalán János igazgató beszédében az elért sikerekről, a következő évadról és a színház társadalmi felelősségvállalás terén tett lépéseiről beszélt. A társulat nevében gratulált a szakmai jubileumot ünneplő kollégáknak és kiosztotta a Magyar Színház hagyományos díjait.

A színház a 2016/17-es évadban 282 saját előadást tartott.
Az előadások mellett 50 vendégrendezvény is helyet kapott, köztük a PS Produkció előadásai, a Pécsi Balett előadásai, az Amiről még nem meséltem - beszélgetéssorozat élsportolókkal, több koncert és iskolai ünnepség, valamint a Pesti Magyar Színiakadémia vizsgaelőadásai.

Bővebben...