Fókuszban a gyerekek és a haspókok – közönségtalálkozó a Bazilikánál

Rancsó Dezső_vágott Ezen a hétvégén szombaton és vasárnap is találkozhatnak színészeinkkel 15:00-17:00 óra között az Adventünnepen a Bazilikánál. Gáspár Kata, Pavletits Béla és Szűcs Sándor, valamint  Ágoston Péter, Fillár István és Takács Géza ajándéktippekkel és karácsonyi menüötletekkel várják Önöket.

Az év legjelentősebb ünnepéhez közeledve mindenki egyre izgatottabb, alig győzzük kivárni, hogy elteljen az ünnepig mind a 24 nap. Persze a mai világban változnak az ünnepi szokások, akárcsak hétköznapjaink, és velük együtt az ünnepi készülődés is. Van egy remek tippünk: a szokásos decemberi rohanás helyett látogasson ki a Bazilika környéki forgatagba, hogy az ünnepi előkészületek között a Pesti Magyar Színház standjánál pár percre megfeledkezhessen a hiányzó ajándékokról és hozzávalókról. Öltöztessük együtt ünneplőbe a lelkünket!

Szombaton a gyermekeké a főszerep! Méltán népszerű gyerekelőadásainkból ismert színművészeink, Gáspár Kata, Pavletits Béla és Szűcs Sándor várja sok szeretettel a jó és a rossz (olyan nincs is!) gyerekeket. Vasárnap pedig a Chioggiai csetepaté és A konyha kiváló színészei, Ágoston Péter, Fillár István és Takács Géza segítenek a karácsonyi menü kiválasztásában.

Vásárra szabott hétvégi kedvezmények 15:00-17:00 óra között:
Szombaton – 20% kedvezmény a jó gyerekeknek és 10% a rossz (olyan nincs is!) gyerekeknek a Rév Fülöp és az Égigérő fű előadásokra.
Vasárnap – 20% kedvezmény a Chioggiai csetepaté és A konyha előadásokra.

Vásár_RancsóDezső

Vásár_BedeFazekasSzabolcs