Hétszeres csoda a színpadon és a nézőtéren

Fotó: Levente, 5 éves
A Trapp családról készült fotó az ötéves Levente elképzelése alapján készült

November 26-án A muzsika hangja főpróbáján hétgyermekes családokat látott vendégül a Magyar Színház annak apropóján, hogy a legendás darabban is hét gyermeke van a főszereplő Trapp kapitánynak. A családok nagyon élvezték az előadást, hiszen többen bevallották, még sosem jutottak el mind a 7 gyermekükkel egyszerre színházba.

Élményükről többen levélben számoltak be, a megható sorokat örömmel osztjuk meg színházunk oldalának olvasóival.

Ákos:
“Minden színésznek és szervezőnek szeretném megköszönni, hogy tegnap a családommal részt vehettünk A muzsika hangja című előadás főpróbáján. Számunkra nagyon nagy ajándék volt, hogy együtt lehetett a család (és bár legkisebb lányom volt, amikor táncolt, volt, amikor énekelt), oly örömbe részesítettek minket, amit nem tudok leírni.”

Bernadett:
“Szeretném hálánkat kifejezni azért a fantasztikus élményért, melyben tegnap családunkkal részesülhettünk! A darab hitelessége, rendezése, díszletei, zenei előadása lenyűgöztek bennünket, a legkisebb gyermekemtől a legnagyobbig. Gratulálunk hozzá! A hittel, családdal, összetartozással, szeretettel kapcsolatos üzenetek, melyek kifejeződnek az előadásban, számunkra is fontos értékek.  Két levelezőlistán is elküldtem már az élménybeszámolónkat, és jó szívvel ajánlottam mindenkinek, hogy nézzék meg ezt a csodálatos darabot.”

Levente
“Az ötéves fiamra akkora hatással volt, hogy itthon kirakta a Trapp családot, a képet mellékelem. Érdeklődnék még, hogy az elkészült képeket hol lehet megtekinteni.”

Örömmel osztjuk meg az ötéves Levente kirakós képét. A családok és a musical szereplőinek közös képeit ITT tekinthetik meg.