Keresd a mackókuckót!

A Magyar Színház, csatlakozva az OSC (Orvosegyetem Sport Club) kezdeményezéséhez, a Bethesda Gyermekkórház javára is gyűjti a plüssjátékokat. Ezért arra kérjük a színházunkba érkezőket, hogy mindenképpen hozzanak magukkal olyan játékokat, amelyekhez gyermekük már nem ragaszkodik! Garantáltan jó helyre kerülnek majd!

Közreadjuk az OSC vízilabdásainak közleményét:
“Fontosnak tartjuk, hogy évről-évre kiálljunk fontos ügyek mellett! Idén a Bethesda Gyermekkórház Traumatológia osztályának ajánljuk fel OSC-Olympiacos Bajnokok Ligája mérkőzésünk bevételét.
A mérkőzés bevétele és a további felajánlások a sebészeti műtő eszközparkjának (laparoszkópos kézi műszerek, új laparoszkópos optika) fejlesztéséhez járulnak hozzá.
Célunk még a gyermeksebészeti-sürgősségi váró csinosítása, barátságosabbá tétele, nagy segítség az aggódó szülőknek és a várakozó gyermekeknek, hogy az ott eltöltött idő alatt elfoglalhatják magukat. Jelentkezzen aki fel tud ajánlani televíziót, kirakóst, társasjátékot, színezőt, rajzeszközöket!
A gyermeksebészeti-traumatológiai ellátás után a gyerekek ajándékot kapnak, várjuk gyűjtőpontjainkra a kisebb játékokat, plüssöket, kisautókat, figurákat!

Gyűjtőpontjaink:
OSC- Nyéki Imre Uszoda
Pesti Magyar Színház
Viwa Vitaminvíz Iroda
Köszönjük partnereinknek a gyűjtő helyszínek felajánlását!
Amennyiben szívesen támogatnád kezdeményezésünket, de a mérkőzésre nem tudsz kilátogatni a Bethesda Gyermekkórház traumatológiai osztály NE SÍRJ GYÓGYULJ ALAPÍTVÁNYának számlájára is elutalhatod támogatásodat!”

A Bethesdának szánj játékokat a színház karácsonyfája mellett, átlátszó gyűjtődobozban, a Mackókuckóban helyezhetik el, naponta 11.00-19.00 óra között.