Közlemény 2020. november 11.

Kedves Közönségünk!

A Magyar Közlöny 2020. november 11-én megjelent rendelkezéseit betartva a Pesti Magyar Színház vezetősége december 13-ig elrendelte valamennyi meghirdetett előadásunk felfüggesztését.
A felfüggesztett előadásokra eladott belépőjegyeket elsősorban ajándékutalványra cseréljük be. Az ajándékutalványok a későbbiekben jegyre válthatók személyes és online jegyvásárlás alkalmával egyaránt. Az ajándékutalványok 2021. december 31-ig használhatók fel a Pesti Magyar Színház bármely előadására.
Természetesen igény esetén visszatérítjük a megváltott jegyek árát.

Azokkal, aki vásárláskor megadta elektronikus elérhetőséget, munkatársaink felveszik a kapcsolatot. Személyes jegyvásárlás esetén nem rendelkezünk elérhetőséggel, ezért kérjük azon nézőinket, akik ily módon vásárolták meg jegyüket keressék meg a Szervezési Osztályunkat a +36 1 226 1613-as telefonszámon vagy a szervezes@mszinhaz.hu e-mail címen legkésőbb december 13-ig. Amennyiben a korlátozások feloldásra kerülnek, és a harmadolt nézőtéren ismét játszhatunk előadásokat, ajándékutalvánnyal rendelkező nézőinknek, elővásárlási jogot biztosítunk a jegyvásárlás alkalmával.

Színházunk vezetősége folyamatosan tájékozódik a koronavírussal kapcsolatos információkról és döntésekről, a december 13.-át követően játszott előadások sorsáról akkor tudunk részletes tájékoztatást adni, amikor egyértelművé válik a járvány miatt kialakult szigorítások feloldása vagy meghosszabbítása. Előre is köszönjük türelmüket!

Társulatunk nevében köszönjük a sok kedves, támogató üzenetet!
Jó egészséget kívánunk szeretettel:

Pesti Magyar Színház
Igazgatósága

Budapest, 2020. november 11.