Magyar Színház a Pozsonyi Pikniken

PozsonyiPiknik_logoSzeptember 4-én, vasárnap 10-20 óra között, immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Pozsonyi Piknik, Újlipótváros egyik legnépszerűbb, legnagyobb civil kulturális rendezvénye. A Magyar Színház standjánál ezen a napon kedvezménnyel vásárolhatók meg az új évad előadásaira szóló szabadbérletek és jegyek, valamint találkozhatnak színészeinkkel is.

11 órakor a Radnóti utcai színpadon színházunk zenés sikereiből (A muzsika hangja, Sugar | VAN AKI FORRÓN SZERETI) és a december 2-ától látható Valahol Európában című musicalből énekel Mahó Andrea, Pavletits Béla, Fillár István, Andrádi Zsanett és A muzsika hangja gyerek szereplői. Mindeközben Horváth Anna és Vecsei László, A muzsika hangja fiatal szerelmespárja párkapcsolati tréninget és szerelmi tanácsadást tart a Magyar Színház standjánál.

Ruttkay Laura és Pavletits Béla vasárnap délben várja az érdeklődőket.

A gyerekek délután találkozhatnak a Harisnyás Pippi és a Rumini hőseivel.
3 órától maga Pippi, Soltész Bözse és barátja, Tomi, vagyis Ágoston Péter, 4 órától pedig Rumini és Balikó, vagyis Horváth Illés és Szatmári Attila várja a gyerekeket.

Novemberi premierünk, a Tündér Míra két főszereplője, Tündér Rózsa királyné, Benkő Nóra 6 órára, a címszereplő, Gáspár Kata pedig este 7 órára érkezik a standra. Kata partnere a rendezvény utolsó órájában Rancsó Dezső, A tizedes meg a többiek Gáspárja.

Mindenkit várunk a Pozsonyi Pikniken, ahol a Magyar Színház standjánál más meglepetések is várják a nézőket.