Magyar Színház Cashback Card

Kedves színházszerető barátunk!

A Pesti Magyar Színház a 2015/16-os évad során a Kedvezményfüzet mellett törzsvásárlói kártyával ajándékozza meg nézőit.

PMSZ_FullBranded KártyaA Magyar Színház Cashback Card segítségével és használatával  pénzvisszatérítésben (cashback) részesítjük nézőinket. Ezzel egyidejűleg vásárlói pontokat (Shopping Point) is gyűjthetnek, a pontokkal pedig további azonnali kedvezményeket vehetnek igénybe.

 

official-cashback-partner-logo-web

A jó hír az, hogy ezt a kártyát – a Pesti Magyar Színház mellett – a mindennapi életük során további több, mint 300 ezer elfogadóhelyen is használhatják majd itthon és külföldön egyaránt mind pénzvisszatértésre, mind pedig vásárlói pontok gyűjtésére és azok felhasználására.

Így szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ön és családja többet költhessen kultúrára és megkönnyíteni elsősorban a színházi élményhez jutás lehetőségét.

Törzsvásárlói kártyaregisztrációs igényét a cashbackcard@mszinhaz.hu címre küldheti el. A válaszüzenetben kapott hivatkozásra klikkelve lehet befejezni a regisztrációt.

További részletekről Magyar Színház Cashback Card tanácsadóinknál érdeklődhet előadásaink előtt, illetve azok szünetében.