Marilyn háromszor!

Különös képkockák kerültek elő a Van aki forrón szereti archívumából. Kiderült, hogy valójában nem egy, hanem három Marilyn Monroe létezik, és közülük kettőnek a játéka a Pesti Magyar Színház színpadán is megcsodálható…

A Sugar | VAN AKI FORRÓN SZERETI két maffia elől menekülő zenésznek és egy turnézni induló női zenekarnak a története, amelyben kiemelt szerep jut az egykor Marilyn által megformált karakternek, Virágnak, aki fiúként-lányként egyaránt kedveli a női álruhát öltő zenészeket.

SUGAR_sajto

Hogy a színpadi változat a  legendás film értékeit megőrizze és megidézze, bizonyos külső jegyeket és vonásokat is megőriztek az alkotók. Így derült ki, hogy Andrádi Zsanett és Simon Boglárka (akik kettős szereposztásban alakítják Virág szerepét), ugyanolyan bombasztikus látványt nyújtanak, mint az egykori szexidol. Tanúskodjanak erről a képek!

Marilyn Monroe szerepében Simon Boglárka és Andrádi Zsanett, Tony Curtis “magyar hangja” Csőre Gábor, Jack Lemmon szerepét Pavletits Béla alakítja.  Sugar | VAN AKI FORRÓN SZERETI, február 26-tól a Magyar Színház műsorán.

Fotó: Zsigmond László