Növessze ragasztva – bajuszkodás másképp

Növessze ragasztva – bajuszkodás másképp…

_DSC9588Mint arról már korábban is olvashattak, a férfiak egészségéért kampányol a Movember Hungary idén novemberben is, s velük együtt kampányolunk mi, a Pesti Magyar Színház is.

A szemléletformáló kampány figyelemfelkeltő eleme a már itthon is hagyományosnak számító bajusznövesztés. A lelkes résztvevők novemberben egy hónapon át növesztik ​a​ bajszokat – ezzel is felhívva a figyelmet a betegség megelőzésére, a férfiak egészségének fontosságára.

​A konyha november 11-i előadását követően, miután a séfek, a szakácsok, a cukrászok és a pincérnők is elrakodtak​​, rakéta gyorsasággal növesztettek bajuszt, s néhány fotó kedvéért összeálltak. Ragasztott bajszukat büszkén mutatták meg.

​A képen balról Figeczki Vanda, Lengyel Ferenc, Szűcs Sándor, Szőke ​​Richárd, Szatmári Attila, Gáspár Kata, Pavletits Béla, Honti Dániel, a Movember ​​Hungary elnöke, Yu Debin, Fillár István, Rancsó Dezső és Tóth Sándor.​

Meglepő lehet, hogy az urak között két hölgy is meghúzódott. Gáspár Kata és Figeczki Vanda elmondták: “Azért ragasztottak bajuszt, mert a férfiak egészségének védelme közös érdek”

_DSC9583_DSC9576