Párkapcsolati tanácsok az adventi vásáron – keresse fel a Magyar Színház standját!

Bede_Fazekas_Szabolcs_vágottNovember 27-én nyitotta meg kapuit Budapest leghangulatosabb adventi vására, megidézve a karácsonyi készülődés hangulatát, fényeit, illatát.

Az idei kiállítók között keressék bátran a Pesti Magyar Színház standját, hiszen elsődleges célunk, hogy olyan szerethető teret alakítsunk ki, ahol jó találkozni a barátokkal és kollégákkal, ahol jó a karácsonyi rohanásban megállni és megpihenni, ahol igazi élmény minden eltöltött perc.

Éppen ezért a második adventi hétvégén is lehetőség nyílik különleges színésztalálkozóra. Szombaton és vasárnap 15:00-17:00 óráig társulatunk tagjai is kiveszik a részüket a jegyértékesítésből. Sőt!

Szombaton Dvorák Gábor és Patka Heléna pantomimművészek utcai előadással várják a kicsiket és a nagyokat egy kis együttes “varázslásra”.

Vasárnap 16:00-17:00 óra között Rancsó Dezső és Bede Fazekas Szabolcs szerelmi és párkapcsolati, valamint szakmai tanácsadással várja a bátrakat. Ha kíváncsi, hogy mit tartogat Ön számára a jövő, ne habozzon, keresse fel Művészeinket!

Vásárra szabott kedvezmények:

Szombaton és vasárnap 15:00-17:00 óra között, 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg színházjegyét, a Mikulás-várás jegyében. A kedvezmény feltétele, érkezzen stílszerűen: mikulássapkában, virgáccsal, krampuszként vagy rénszarvakkal…