Premier, siker, naptár, jótékonykodás – minden, ami a Naptárlányok körül van

Az új bemutatót a szívükbe zárták a nézők és örömünkre mindenki látni akarja. A siker felelősséget is ró ránk. Komolyan vettük azt, hogy a színdarab valóságos történetet mesél el. Úgy döntöttünk, hogy a színésznőinkkel elkészítjük azt a naptárat, amelyről a darab szól és ezzel a színház és az előadás lehetőséget teremt a nézőknek arra, hogy közösen támogassunk egy nagyon fontos intézményt, a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központját.

További képek az előadásról

A második előadás előtt ünnepélyesen adta át Zalán János igazgató Dr. Dank Magda professzornak az előadáshoz készített naptárat. A nézőink lelkesek, átérzik az adományozás szépségét és mindannyian reméljük, hogy a Rekreációs Osztály bővül majd egy Naptárlányos kanapéval, vagy egy szobabiciklivel, vagy bármivel, amire szükségük van. Igen, a Naptárlányok nem csak egy színdarab, nem csak egy kellemes este, hanem összefogás a nézőtéren ülők és a színpadon játszók között.

Itt a bizonyíték, hogy a nézők, hogyan ítélik meg a Naptárlányokat. Ez minden színikritikánál fontosabb nekünk. Az alábbi idézeteket a színház facebook oldaláról másoltuk ide és köszönjük!

„Remek színészek, príma rendezés, mindenkinek ajánlom, kellemes színházi élmény.”
„Nagyon élveztük – az egész nézőtér a hahota és a gyomorszorító félelem között hintázott.”
„Fantasztikus előadás fantasztikus színészekkel! Köszönöm az élményt!”
„Nagyszerű darab, nagyszerű színészekkel, humorral, pikáns de izléses jelenetekkel! Ajánlom mindenkinek, egy élmény volt!”
„Ez egy érzelmi hullámvasút. Sírtunk és nevettünk, néha a kettőt együtt. Köszönjük.”