Rajzverseny, arcfestés és kedvezmények a Pozsonyi Pikniken

Az idei, 11. Pozsonyi Pikniken – immár hagyományosan – ott lesz a Magyar Színház. Amit kínálunk: kedvezményes jegyeket és a 2019-2020-as évad újdonságait; a gyerekeket arcfestéssel, lufival és rajversennyel várjuk. A Rakpart Színpadon este fél hétkor legnépszerűbb előadásaink és a készülő bemutatók slágereit hallgathatják meg. A Pozsonyi utca környékére várjuk tehát nézőinket szeptember 7-én 9.00 és 21.00 óra között, a Szent István park oldalában keressék a Magyar Színház sátrát!

A Pozsonyi Piknik az évad első lehetősége számunkra, hogy személyesen találkozhassunk közönségünkkel – és mi élünk is ezzel, hiszen itt mondhatjuk el, milyen premierekkel, milyen újdonságokkal készülünk az idei évadra. A Pikniken mindig van idő arra, hogy személyesen ajánlhassunk minden egyes nézőnknek neki való darabot.

Idén is így lesz, sőt! Hogy a gyerekek se unatkozzanak, mig a felnőttek előadást választanak, a jegyvásárlás mellé arcfestést és lufit adunk ajándékba.

És persze számítunk a gyerekek kreativitására is: rajzversenyt hirdetük. Minden gyerek megrajzolhatja PIN-t, a kis robotot, ahogy szeptember 28-i premierünk, a PIN:OKKIO főszereplőjét elképzeli. A legszebb rajzokat szeptember 21-én, a Színházak éjszakáján, a színház aulájában és az emeletre vezető lépcsőház-galériánkban tekinthetik majd meg.

Érdemes felkeresni a Magyar Színház sátrát, hiszen a Pozsonyi Pikniken minden saját előadásunkra 15% kedvezménnyel árusítjuk a jegyeket!

18.30-kor a Rakpart Színpadon zenés műsort adunk, mostani és leendő kedvenc slágereinkkel. Íme a részletes műsor.

18.30 – RAKPART SZÍNPAD

LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK!

Hiúság dala – előadja: Bősz Mirkó, Dobra Bernadett, Epres Marcell, Kupcsik Anna, Mészáros Linda, Pál Dániel Máté, Prokopiusz Maja, Szirtes Marcell

A KINCSES SZIGET

Parancs! – előadja: Gémes Antos, Bősz Mirkó
Így van, fiacskám – előadja: Pavletits Béla
Kinn az élet tengerén – előadja: Mahó Andrea

TÜNDÉR LALA

Aterpater dala – előadja: Pavletits Béla

PIN:OKKIO

Hacker dal – előadja: Blahó Gergely, Takács Géza

VALAHOL EURÓPÁBAN

Éva, Hosszú duettje – előadja: Mahó Andrea, Pavletits Béla

Zene az kell – előadja: Szatmári György, valamint Bősz Mirkó, Dobra Bernadett, Epres Marcell, Kupcsik Anna, Mészáros Linda, Nagy Míra, Pál Dániel Máté, Prokopiusz Maja, Szirtes Marcell, Vida Bálint

Konferál: Benkő Nóra

Egész nap és este is szeretettel várjuk Önöket, keressenek bennünket a Magyar Színház sátránál és a Rakpart Színpadon, 2019. szeptember 7-én a Pozsonyi Pikniken!