SunCity – itt még a sok is kevés!

Amikor egy előadás annyira sikeres, hogy pótelőadást kell kitűzni belőle, az a színház életében fontos, örömteli pillanat. SunCity – december 16 – dupla előadás!

A Magyar Színház történetének első popmusicalje nagy sikert hozott. Azonnal megindult a roham a jegyekért, ezért a nagy sikerre való tekintettel pótelőadást kellett kitűzni. Ezért december 16-án duplázunk: a délután 3 órai előadást követően este 7-kor újra színpadra állunk a SunCity – a Holnap Tali!-popmusicallel.

Még hogy színpadra állunk? Ugrálunk, táncolunk, pörgünk, sőt segway-ezünk! A premier óta gyakran kapjuk a nézőktől a visszajelzést: energikus előadás született. Amelynek a végéről ráadásul minden egyes alkalommal a közönség dönt: a színházban ingyenes wifivel letölthető a Holnap Tali!-app, amelyen arról lehet szavazni, melyik dal legyen a SunCity hivatalos fesztiválhimnusza. Az app letöltőlinkjei a színlapon is megtalálhatók.

A slágergyanús dalokban és dinamikus koreográfiákban bővelkedő előadás feltölt – és nem ér véget a tapsrenddel, hiszen a színészekkel közös fotókat lehet készíteni, és dedikáltatni a kártyákat, színlapokat, emléktárgyakat. Bátran állítjuk, a SunCity nem csupán színházi előadás, de “fancy” parti és multiszuper közönségtalálkozó. Ha pedig együtt énekelnéd a dalokat kedvenceiddel, a szövegeket előre megtanulhatod, ha idekattintasz.

Az esti 7 órai előadás szereposztása:
Rozi – Kovács Gyopár
Vera – Jenes Kitti
Frida – Tóth Angelika
Nóri – Kornis Anna
Soma apukája – Fillár István

A következő előadások időpontja:
december 15. péntek, 19:00
december 16. szombat, 15:00
december 16. szombat, 19:00
2018. január 20. szombat, 15:00
2018. január 20. szombat, 19:00