Színházban keresem a párom

parom_logo_4880px_RGB

Közeleg a Valentin-nap, és nem szeretnénk, ha amiatt nem jönne össze a randi, mert nincs hová menni. Ezért – együttműködve a Párom.hu oldallal – különleges színházi programokat ajánlunk, több érdekes előadással is készülünk a február 14-i szerelmesek napjára.

Előadásainkat egyedülállóknak, illetve olyan pároknak ajánljuk, akik számára fontos a romantika, a humor és az, hogy egyedi módon lepje meg élete értelmét.

csók_Békakirály
Dvorák Gábor és Patka Heléna
Fotó: Dvorák & Patka Színház

Délelőtt 11 órakor A békakirály és hitvese várja a felnőtteket is – az ismert mese egy más megközelítésben kerül színre Patka Heléna és Dvorák Gábor előadásában. Olyan történet ez, amelyben a csóknak – akárcsak egy párkapcsolat elején, közepén és végén – életbevágóan fontos szerepe van.

Chioggiai_párom_KozmaJ
Tóth Éva, Horváth Illés és Balsai Móni Fotó: Kozma János

Aki a humort más oldalról szeretné szemlélni, annak a 15 órakor kezdődő Chioggiai csetepaté című Goldoni-komédiát ajánljuk. Ebben a két és fél órás fergeteges vígjátékban szinte minden nő és férfi keresi a párját, ki így, ki úgy. S hogy a végére kinek mi sikerül, az kiderül Valentin-nap késő délutánjára.

Holdvilág_párom_ZsigmondL
Benkő Nóra és Gémes Antos
Fotó: Zsigmond László

Továbbá örömmel várjuk az ismerkedni vágyó és a már összeszokott párokat a Holdvilág és utasa című kalandregényre.
Az előadások időpontjai: február 9., 10., március 1., 24. 19 óra

A nézők – újonnan megismert párjukkal együtt – az előadások után színész-közönség találkozón vehetnek részt, a meghitt beszélgetésekhez pedig megfelelő helyet kínálunk az első emeleti Szalonban, italokkal, falatkákkal.